Rabu, 28 April 2010

KEMENANGAN DI HULU SELANGOR TANDA KEBANGKITAN BN

Tanggal 25 April, 2010 sejarah telah terpahat dimana Barisan Nasional telah merampas semula kerusi P094 Hulu Selangor dengan majoriti 1,725 bertepatan dengan angka keramat yang menjadi tanda kebangkitan semula BN.

Calon 1Malaysia P. Kamalanathan berjaya membuktikan beliau adalah pilihan tepat di Hulu Selangor didalam usaha Kerajaan dan YAB Perdana Menteri menjayakan gagasan 1Mlaysia Rakyat didahulukan, Pencapaian diutamakan nyata pilihan kepimpinan BN mencalonkan P. Kamalanathan mendapat sokongan walaupiun undi yang diperolehi dianggap belum mencap[ai sasaran sebenar BN, tetapi pencappian tersebut sebenarnya amat bermakna kepada banyak pihak didalam usaha merapat dan mengembalikan semula sokongan rakyat kepada BN selepas PRU ke 12 yang lalu.

Walaupun diasak dan diberi saingan sengit oleh Pakatan Rakyat dan PKR Kerajaan Negeri Selangor dibawah teraju YAB Datuk Seri Khalid Ibrahim dengan menggunakan setiap peluang dan kesempatan termasuk kemudahan Kerajaan negeri, Barisan Nasional dengan gerakan jenteranya mampu menangkis asakan tersebut.

Syabas dan tahniah kepada Calon BN, Kompenan dan Dato' Seri Najib ditas kejayaan ini, laksankan janji-janji semasa pilihanraya berlangsung, marilah kita tanamkan semangat dan ilitizam untuk memenangi hati rakyat, ternyata BN Mampu Berubah!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan